Tuesday 22 October 2013

Kerala eri 2013


14. novembril lahkume põhjamaisest kaamosest ja veedame 2,5 päikselist nädalat Keralas.
Kerala on üks looduskaunimaid ja mõnusamaid paiku Indias. Troopiline soojus, meri, palmid, maalilised teeistandused mägedes, vürtsid, ajurveeda jne, jne. Meie reisikava näeb välja järgmine:

14.11 õhtul lendame välja Tallinnast, vahetame lennukit Helsingis ja 15.11 hommikul Delhis ning  jõuame 15. lõunapaiku Kochisse. Kochil on palju tiitleid, millest üks huvitavaimaid "Araabia mere kuninganna". See on pika ja värvika ajalooga sadamalinn, mille kaudu saabusid Indiasse hollandlased, portugaallased ja hiljem britid. Meie jääme siia ankrusse kaheks ööks.

17.11 hommikul sõidame üles, st paika nimega Munnar, mis asub ca 2000 m merepinnast kõrgemal. Uudistame vürtsi-, tee- ja kohviistandusi, joogatame, võib-olla proovime järgi ka kuidas nii kõrgel "tasemel" on golfi mängida.

19.11 jätkub teekond Thekkadysse. Siin on plaanis  veidi elevantidega lõbusõitu teha.

20.11 varahommikul sõidame alla tagasi ja vahetame kindla maa mõneks ajaks ebakindla vastu ehk veedame terve päeva ja öö paatmajas Kerala kuulsatel tagavetel.

21.11 jätkame teekonda mööda rannikut Varkalasse, kuhu jääme pidama lausa kümneks ööks. Usun, et me ei jää aja sisustamisega siin hätta. Vahelduseks teeme väljasõidu India kõige lõunapolsemasse tippu.

1.12 varahommikul lähme põhja ehk lendame tagasi Delhisse. Viimased sisseostud, viimased elamused, et..

2.12 hommikul jälle Tallinna poole startida. Õhtuks juba kodus. Loodetavasti tervitab Tallinnas kena lumi.

Kui keegi tahab selle seikluse kaasa teha, siis heal juhul ühe kaaslase mahutame veel punti. Kirjuta: anne@holidays.ee.

1 comment:

  1. I read your article I enjoy the reading. This is truly a great read for me. Your written skill is so good.I appreciate to this one.
    Best place to visit to Gurudwara Sahib Manikaran

    ReplyDelete